VOOR ELKE SNUIT DE JUISTE ZORG omdat jouw vriend het allerbeste verdient.

Bij Langhout’s Dierenspeciaalzaak begrijpen we dat de gezondheid van je knaagdier begint met goede zorg. Daarom bieden we voor elk knaagdier de juiste voeding en benodigdheden. Van optimale bodembedekking tot voedzame voeding en verantwoorde snacks. Bij ons vind je alles wat nodig is voor de verzorging van jouw knaagdier.

VOOR ELKE SNUIT DE JUISTE ZORG omdat jouw vriend het allerbeste verdient.

Bij Langhout’s Dierenspeciaalzaak begrijpen we dat de gezondheid van je knaagdier begint met goede zorg. Daarom bieden we voor elk knaagdier of konijn de juiste voeding en benodigdheden. Van optimale bodembedekking tot voedzame voeding en verantwoorde snacks, bij ons vind je alles wat nodig is voor de verzorging van jouw knaagdier.

VOOR 17:00 uur besteld morgen in HUIS

GRATIS BEZORGING Binnen NEDERLAND

VOOR 17:00 uur besteld morgen in HUIS GRATIS BEZORGING Binnen NEDERLAND​

Deskundig Advies
en Uitgebreid
Assortiment

Onze specialisten staan klaar om je van deskundig advies te voorzien voor de verzorging van konijnen en andere knaagdieren. Of je nu op zoek bent naar de beste bodembedekking of specifieke voeding, wij helpen je graag met persoonlijk advies dat aansluit bij de behoeften van jouw huisdier.

Bezoek onze dierenwinkel of ontdek online
Bij Langhout’s Dierenspeciaalzaak is het ons doel om elk knaagdier te voorzien van de beste zorg. Bezoek onze winkel in Hilversum of bekijk ons uitgebreide assortiment online en laat je knaagdier genieten van een gezond en gelukkig leven.

VOEDING
EN SNACKS

Een goede gezondheid begint bij wat er in het voerbakje komt. Ons assortiment omvat alles van basisvoeding tot speciale snacks die niet alleen lekker, maar ook gezond zijn voor jouw knaagdier. Kies uit een verscheidenheid aan producten die bijdragen aan een evenwichtige voeding.

Bekijk onze voedingsopties voor knaagdieren.

Veel keuze en vriendelijke hulp met uitzoeken van spullen en eten voor onze nieuwe kitten.

Marieke Kraamer

Gemakkelijk Thuisbezorgd

Bestel je knaagdierbenodigdheden gemakkelijk online bij Langhout’s Dierenspeciaalzaak. Van zware pakken bodembedekking tot bulkverpakkingen voer, wij bezorgen het gratis bij jou thuis (onder voorwaarden). Zo maak je het jezelf gemakkelijk terwijl je alles in huis haalt voor de verzorging van je knaagdier.

Bestel nu en profiteer van gratis thuisbezorging

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
WIJ HELPEN JE GRAAG